De “De Tafel Plakt!” Awards 2009: deel 33

Deux-pieceke en inlay van het jaar

Jaipur (Gameworks)

Komt in mijn bescheiden ogen niet in de buurt van het beste tweepersoonsspel aller tijden, zijnde Star Wars, The Queens Gambit” – over mijn belevenissen in dat universum zou ik boekenkasten vol kunnen schrijven – maar in 2009 kon u om deze niet heen als u het voornamelijk van duopresentaties moet hebben.

Heel vrouwvriendelijk ook, zoals ik proefondervindelijk heb kunnen vaststellen. Verkneukelen zij zich bij aanvang nog over de knalroze kaartenhouder, enkele tellen later wordt u genadeloos ingemaakt. Wolvinnen in schapenvacht zijn het.

Naar het schijnt hoeden bepaalde machospelers zich ervoor dit op tafel te leggen omdat het risico bestaat dat ze omwille van de inlay gaan worden gelinkt aan de, al dan niet plaastelijke, homoscene. En dat taboe was toch al lang de wereld uit, dacht ik.

Ze moeten het zelf weten. Als ze dat doen missen ze een erg leuk spelletje.

Tot morgen.

Dominique

Een gedachte over “De “De Tafel Plakt!” Awards 2009: deel 33

  1. Ik heb eindelijk in de lage landen ook iemand gevonden die “Star Wars, The Queen’s Gambit” ook weet te apprecieren. Ik kan nu in rust sterven.

    Like

Reacties zijn gesloten.