De “De Tafel Plakt!” Awards 2009: deel 29

Promopraatje van het jaar

Cyclades (Matagot)

Ik citeer: “Als u onze Essenversie van Cyclades koopt hebt u een collectors item in handen.”

Vrij vertaald: “Als u de door onze eigen inefficiëntie onvolledige Essenversie van Cyclades koopt hebt u een collectors item in handen, want u bent dan in het bezit van de versie met de lelijke houten onderdelen en die hebben de kopers van de latere versies lekker niet. Die beschikken immers enkel over de fraai gesculpteerde plastic onderdelen, waaronder de prachtige mythische figuren.”

Uiteraard konden de gedupeerden achteraf door het ingeven van een code op de website van Matagot de fraai gesculpteerde onderdelen gratis bekomen. Eerlijk is eerlijk. Al vraag ik me af waar de mijne, die nu toch al een tweetal maanden vanuit Frankrijk onderweg zijn, zich bevinden. Ter hoogte van het etablissement van ene René Artois waarschijnlijk.

Listen dan ook very carefully, I shall say this only once: abomilabel!

Tot morgen.

Dominique