De “De Tafel Plakt!” Awards 2009: deel 23

Spellen-vrijgevigste stad van het jaar

Geel (België) 

Afgaand op het aantal schenkingen aan de spellenclub “Het Geel Pionneke” is Geel the place to be als u kleine en grote zelfstandigen en sympathisanten ertoe wil aanzetten u een spel te schenken. 

Koop in Geel een brood, haal u een krant, trakteer uzelf op 250 g gekruide salami, de kans is groot dat u ook met een spel naar keuze de zaak verlaat. U weet dus wat u te doen staat.

Tot morgen.

Dominique

7 gedachtes over “De “De Tafel Plakt!” Awards 2009: deel 23

 1. …En eerst dacht ik nog: ‘Die eerste overhaaste reactie van Dominique, goed dat ie ‘m heeft gewist.’ Maar via de gemobiliseerde vriendjes komt ie alsnog terug. Jammer!

  Like

 2. Richard,

  Nu moet ik toch even reageren. Als je denkt dat ik mijn tijd ga steken in het mobiliseren van vrienden om te reageren op die belachelijke reactie van jou moet ik je toch teleurstellen. Ik ben immers groot genoeg om voor mezelf op te komen als dat moet.

  Voordeel is wel dat deze laatste reactie van jou een duidelijker beeld geeft van hoe JIJ eigenlijk in elkaar zit. Bij Het Geel Pionneke zullen ze alvast de wenkbrauwen fronsen als ze de onzin die je nu uitkraamt lezen.

  Like

 3. Richard gedraagt zich op het web af en toe als een nare zure man, in levende lijve vind ik hem prettig in de omgang. Niet happen, daar doet hij het immers voor.

  Like

 4. Lieve en Beste Erwin en Dominique,

  Ik ben niet uit op happende medemensen; de perceptie van Erwin is onjuist – en ik maar denken dat HIJ juist altijd degene is die een beginnend brandje opstookt! Maar ik kan het soms ook bij het verkeerde eind hebben. Mijn tweede reactie neem ik dus terug, maar de eerste vind ik nog steeds van toepassing en terzake doende. Bijl = begraven?

  Like

Reacties zijn gesloten.