De “De Tafel Plakt!” Awards 2009: deel 22

Snelst groeiende spellenverzameling van het jaar

Die van Het Geel Pionneke (Geel, België)

Of ze de snelst groeiende spellenclub club tout court zijn weet ik niet, maar het aantal spellen in de aanbieding is fenomenaal. Nog fenomenaler is de snelheid waarmee de spellenvoorraad aangroeit. Indrukwekkend. Ze vieren aanstaande zaterdag hun eenjarig bestaan en de verzameling telt op dit moment, als ik goed ingelicht ben, een kleine 400 spellen. Dat betekent een gemiddelde aangroei van meer dan één spel per dag. Ga daar maar eens aanstaan.

Als u dus bij wilt blijven en graag nieuwe spellen uitprobeert is “Het Geel Pionneke” the place to be.

Of Diest uiteraard, ter gelegenheid van één der legendarische spelmarathons van “De Tafel Plakt!”

Tot morgen.

Dominique