De “De Tafel Plakt!” Awards 2009: deel 18

Uitbreiding van het jaar

San Juan, als onderdeel van Die Schatzkiste van Alea.

Laat met grote voorsprong alle andere uitbreidingen van 2009, en alle jaren daarvoor, achter zich. Ik maak er verder geen woorden aan vuil. Speel het en u begrijpt wat ik bedoel. Ontzettend jammer dat deze niet in het Nederlands te krijgen is. 

Runner Up: het bescheiden setje actiekaarten voor Yspahan dat zich bevindt in de voor de rest voornamelijk met lucht gevulde Ystari Box. Ook niet te versmaden. U gaat het originele setje na uw eerste sessie niet meer gebruiken. Meer zelfs, ze mogen bij het oud papier. De rest van de Ystari Box mag u gerust inleveren bij de dichtstbijzijnde kringloopwinkel.

Tot morgen. 

Dominique

 

3 gedachtes over “De “De Tafel Plakt!” Awards 2009: deel 18

 1. Ik heb voorlopig nog geen van beide uitbreidingsboxen aangeschaft, maar ik heb toch het gevoel dat ik ze om de één of andere manier ooit op de kop wil tikken. Inderdaad jammer dat het niet vertaald uitkomt.

  Like

 2. heb je het al bij de kringloop gebracht?
  de uitbreiding van caylus magna carta mijn interesse wel?

  Like

 3. Heb je het overige al bij de kringloop gebracht?
  De uitbreiding van caylus magna carta heeft mijn intersse wel?

  Like

Reacties zijn gesloten.