Spiel 2009 Vorschau: Teil Achtundzwanzig

Opera (The Game Master)

Wie waren dat ook alweer, die van “The Opera, The Opera, We Like The Opera!” Ik kan er niet opkomen, maar als de spelers die met dit spel aan de slag gaan even enthousiast zijn als het timbre waarmee de zanger van het hoger genoemde lied de bewuste frase zong zit The Game Master gebeiteld. Op Bordspel.com heeft ene Bob Schubert zich al lovend geuit over dit spel. Zo lovend dat mijn nieuwsgierigheid toch enigszins is gewekt. Trouwens, als ik erin zou slagen dit spel te winnen heb ik eindelijk een excuus om mijn favoriete aria Van Vivaldi ten berde te brengen voor mijn spellenvrienden. Wie weet laten ze het wel toe als inleiding op het spel zelf.

En dat klinkt dan ongeveer zo (ik gebied u dit even serieus te nemen en niet te lachen):

http://www.youtube.com/watch?v=9zQX2XqAE8c

Het originele thema, de schoonheid en klasse die het product uitstraalt en het – op het eerste gezicht, na bestudering van de spelregels – gegarandeerde spelplezier dat Opera aflevert beloven toch het een en ander.

Ik ga deze partituur grondig bestuderen.

Tot morgen!

Dominique

4 gedachtes over “Spiel 2009 Vorschau: Teil Achtundzwanzig

  1. …Het artikel over ‘Opera’ op bordspel.com is niet geschreven door Erwin Broens, maar door een van zijn adjudanten, namelijk Bob Schubert, zoals bovenaan het artikel staat – tenzij Erwin voor een passend pseudoniem heeft gekozen. Blijft het dan nog een blinde aankoop? Persoonlijk vind ik een Toyota Corolla, in welke uitvoering dan ook, niet echt een koopaanbeveling maar ben ik wel nieuwsgierig of het The Gamemaster deze keer is gelukt een interessant spel voor de veelspeler ontwikkeld te hebben.

    Like

  2. Richard,

    Bedankt voor de rechtzetting. Ik had niet naar de auteur van het artikel gekeken. Dat komt van dat diagnonaal lezen natuurlijk.
    Wat de Toyota Corolla betreft: de 600.000 km die ik met de mijne zonder enig probleem heb mogen afleggen lijken mij toch een teken van degelijkheid.

    Like

Reacties zijn gesloten.