Spiel 2009 Vorschau: Teil Zechsundzwanzig

Aladdin’s Dragons, The Card Game (R&D Games)

Afschuwelijk lelijke afbeeldingen op een doos trekken onmiddellijk mijn aandacht. Dat is alvast een verdienste die “Aladdin’s Dragons: The Card Game” zich mag toeschrijven. Of de inhoud van de doos dezelfde karakteristieken heeft is nog niet  geweten, maar ik hou mijn hart vast. Ondanks die eventuele wansmakelijke lelijkheid ben ik bereid mijn hart los te laten indien de speelkwaliteit goed is.

Ik vrees wel dat als u reeds in het bezit bent van het bordspel er weinig nieuws te ontdekken valt. Bent u dat niet hebt u hier mogelijk een kans, zeker als u weet dat kaartspellen meestal goedkoper worden geprijsd dan bordspellen. Een bijkomend voordeel is dat ze ook minder plaats innemen. Heel handig dus voor uw uitstap naar Mount McKinley in Alaska.

Onze vriend Richard is blijkbaar goed op dreef dit jaar, al ben ik niet zo enthousiast over zijn andere project voor Essen. Maar daarover later meer.

Hebt u het voor kaartspellen, leg deze dan gerust even onder uw mobiele scanner.

Tot morgen!

Dominique