Interludium

Even tussendoor een totaal irrelevante, maar toch niet onbelangrijke mededeling. Een hart onder de riem voor iedereen die het een beetje moeilijk heeft, een subgroep binnen het menselijke ras waartoe ik mezelf nu toch al enkele maanden mag rekenen.

Ik heb ondervonden dat het onderstaande filmpje mijn neiging tot overdreven pessimisme aanzienlijk en heel efficiënt countert. Als ik het ’s ochtends bekijk kom ik de dag beter door. En bij thuiskomst doe ik dat nog eens losjes over om de avond en de nacht makkelijker te verteren.

Ik wil u deze injectie van levenslust dan ook niet onthouden.

Zit u dus in een dippeke, kijk dan even naar dit clippeke. En liefst van begin tot eind.

http://blackeyedpeas.dipdive.com/#/~/videoplayer/0/undefined/76361/~/

Tot morgen!

Dominique

 

7 gedachtes over “Interludium

 1. Heb de band op Werchter gezien afgelopen jaar met een prachtig moment voor Michael Jackson. Gaaf!
  Je kunt de dag ALTIJD prima beginnen en afsluiten met muziek….

  Like

 2. Hoi Dominique

  Filmpje bracht me vorige week ook al volledig in beweging, bedankt om nog eens te posten, inderdaad super gewoon!! Zonder twijfel, één van de meest fraaie ontwikkelingen uit het internet, die flashmobs. De t-mobile-reclame is ook zo’n vreugdefestijn,
  Ik hoop echt dat je dikwijls zo’n zoetigheden gaat vinden in deze grauwe periode.

  Succes!

  Like

Reacties zijn gesloten.