De “De Tafel Plakt!” Awards 2008: deel 12

Spellenbabe van het jaar

Katrina, The Outlaw (A Touch Of Evil / Flying Frog Productions). Ik mag graag met haar spelen. Wat wil je ook anders met een spirit van 2, een cunning van 3, een honor van 5 en een combatwaarde van 2. En sowieso een hit bij 4, 5 of 6 met de gevechtsdobbelsteen.

’s Nachts in mijn bedje lig ik voortdurend aan haar te denken. Aan hoe ze mij, gewapend met twee duelleerpistolen, Lara Croftgewijs voor de fatale beet van een vampier behoedt. Het gif dat een grote gemuteerde vleermuis ter hoogte van mijn linker sleutelbeen in mijn lichaam heeft gespoten wordt er door Katrina – duidelijk zonder enige schroom of tegenzin – vakkundig en vooral heel langzaam uitgezogen. Vervolgens kijken we elkaar hartstochtelijk in de ogen, worden onze lippen onweerstaanbaar naar elkaar toegetrokken en word ik bruusk uit mijn slaap gerukt door de wekkerradio die mij meedeelt dat er op de E40 richting Brussel een accordeonfile staat ter hoogte van Wezembeek-Oppem. Waarna het tergend langzaam aftellen is naar het volgende bedtijd-moment.

Tot morgen!

Dominique