De “De Tafel Plakt!” Awards 2008: deel 6

Demonstratice van het jaar

De bevallige met cowboyhoed en koeienrok getooide blonde schone van “Koe Zoekt Boer” op Spiel in Essen. De rij kwijlende boeren op zoek naar big boobies aan de stand van The Game Master in Essen moest op bepaalde momenten niet onderdoen voor de rij Agricolafanatici aan de stand van Lookout Games. Ik heb me laten vertellen dat de security af en toe moest tussenkomen met de mededeling: “Doorlopen jongens, er is hier niks te zien!” Ik beken: ik heb er ook een tijdje bewonderend naar staan kijken. Tot mijn oog viel op een een mannelijke geïnteresseerde die de speluitleg met wijd opengesperde mond stond te aanhoren terwijl zijn ogen ver opengesperd en als in beton gegoten gefixeerd waren op een niet nader genoemde plek ongeveer 15 cm onder de schone haar kin. Zo wil ik niet gezien worden, dacht ik, en onverdroten heb ik mijn spellenjacht verder gezet.

Toch, omwille van het effect op de normaal door vrouwelijk schoon niet af te leiden spelliefhebber geef ik hier in één ruk door ook maar onmiddellijk een extra award weg. De meest erotische stand van Spiel: Die van The Game Master!

Tot morgen!

Dominique

8 gedachtes over “De “De Tafel Plakt!” Awards 2008: deel 6

 1. Arme Alesia… Dominique, hoe kun je. ’t Arme kind is natuurlijk helemaal hoteldebotel van deze ontboezemingen. Hup, op het eerste vliegtuig richting west-Canada en het weer goed maken met ‘r.

  Like

 2. een fotootje ter ondersteuning van jouw mooie woorden zijn ook welkom, dat maakt zo’n blogje toch direct een stuk aangenamer hé 😉

  Like

 3. Eric,

  De award in de categorie demonstratice van het jaar is een etentje bij kaarslicht met ondergetekende, alwaar wij het gezellig gaan hebben over koeien en kalveren. Koeien en kalveren die mogelijk een neerslag op deze blog niet kunnen verdragen. Ja, zelfs “De Tafel Plakt! heeft een censuurcommissie. Al zou een licht erotische ondertoon misschien meer lezers lokken. Zoals de site van Spielboy in Duitsland, Al heb ik de indruk dat al dat vrouwelijk schaars gekleed schoon de webmaster ondertussen teveel is geworden.

  Like

 4. Arne,

  Verdorie, Arne, ik het het gevoel dat een aantal lezers hier lijden aan een of andere vorm van milde helderziendheid. Ergens in februari plan ik een bijdrage over foto’s en blogs, waarin ten dele uw vraag zal worden beantwoord.
  Maar om even bij het onderwerp te blijven: je wilt niet weten aan welk hoongelach ik ten prooi ben gevallen na de publicatie van mijzelf met miss Canada, mijn lieve Alesia. Ofwel had men mij totaal niet zien staan op de foto, ofwel vond men het contrast toch een beetje, euh, overdreven. En dat had Alesia toch niet verdiend.
  Ik heb spijtig genoeg geen foto, maar als het volgende spel van The Game Master (dat naar verluidt Bikini Eiland zal heten) ergens wordt gedemonstreerd zal ik zeker met een digitale camera in de aanslag staan.

  Like

 5. Maarten,

  Je hebt overschot van gelijk. Ik kan niet ontkennen dat het slagveld dat liefde heet ook in mijn relatie met Elesia zwaar heeft huisgehouden. Misschien moet ik inderdaad een inspanning leveren. Ze zit tenslotte smachtend van verlangen ergens aan de andere kant van de wereld op haar laptop constant naar mijn bijdrage van van 20/10/2007 te kijken. Uit goede bron weet ik dat die bijdrage voor haar nog amper leesbaar is omwille van de lipstick op het 17.0″ beeldscherm.
  Maar nu moet ik toch eens dringend op zoek naar het telefoonnummer van die demonstratice van The Game Master. Zodat ik de award kan overhandigen en haar vanaf dan kan beschermen tegen de grote boze buitenwereld.

  Like

 6. Goed zo Erwin, rijt de wonde van de gemiste kans nog maar eens flink open. Ik was er nu bijna overheen..

  Like

Reacties zijn gesloten.