De ‘De Tafel Plakt!’ Awards 2013: deel 22

Waarschuwingslampje van het jaar

Russian Railroads (999 Games / Hans im Glück)

Op het moment dat men u al tijdens het lezen van spelregels aanraadt een rustpauze te nemen zou er onmiddellijk een waarschuwingslampje moeten gaan branden. Geen oranje maar een donkerrood. Goed geschreven spelregels, dat wel, maar toch een beetje veel voor deze jongen die zich eerder aangesproken voelt door velletjes van maximaal vier A4-tjes. In grote druk.

Zoals de regels van Concordia bijvoorbeeld, of ‘Freedom: The Underground Railroad’, een spel waarvoor ik na de bloed, zweet en tranende kostende finale van 17 januari jongstleden – ik ben er nog niet van bekomen – dringend nóg een award moet gaan uitvinden.

Tot morgen!

Dominique

 

2 gedachtes over “De ‘De Tafel Plakt!’ Awards 2013: deel 22

 1. Hoi Dominique, ik denk dat je de titel even moet aanpassen. Dit is de 2de keer deel 21, ik veronderstel dat dit deel 22 moet zijn. Ofwel staat het fout aangegeven bij BSM.
  Mvg,
  Arne

  Like

 2. Arne,
  Je hebt gelijk. Bedankt voor je opmerkzaamheid. Blijkbaar ben ik zelf de tel al kwijtgeraakt.
  Ik heb het ondertussen gecorrigeerd.
  Groeten,
  Dominique

  Like

Reacties zijn gesloten.