De ‘De Tafel Plakt!’ Awards 2013: deel 17

Doos van het jaar

Ogre (Steve Jackson Games)

Vanaf het moment dat u met dit gevaarte de spellenwinkel verlaat tot u probeert het in uw auto te wurmen gaan toevallige voorbijgangers er verkeerdelijk van uit dat u zich net een nieuwe wasmachine hebt aangeschaft.

Het verdient dan ook aanbeveling een bedrijfsvoertuig en een heftruck te charteren als u dit in huis wil halen.

Uw vrouw gaat aanvankelijk ook erg verheugd zijn als zij u met deze doos richting voordeur ziet sjouwen. Eindelijk denkt hij ook eens aan het huishouden, houdt ze zichzelf voor. En de gedachte aan de nieuwste Miele van de W1 serie (met trommelverlichting, PowerWash, TwinDos, SoftSteam, CapDosing, laaddetectie, watersensor, ProfiEco-motor, EcoFeedback, SteamCare, het Waterproof systeem WPS en de gepatenteerde AutoClean wasmiddellade)  doet haar helemaal warm worden vanbinnen. 

Het geruzie om uw zoveelste spel komt later. Maar ach, dat bent u ondertussen gewend.

Het spel zelf – so seventies – laat u gelukkig niet op uw honger zitten. De driedubbele hernia die u tijdens het aankoopproces opliep was dus zeker de moeite waard.

Dominique