Koopwijzer Spiel 2013 (proloog)

Medespeler,

Als opwarmertje voor delen 2 en 3 van de ‘De Tafel Plakt! Spiel 2013 Koopwijzer’, die hier morgen en overmorgen zullen verschijnen, alvast een eerste niet onbelangrijk koopadvies. Een koopadvies dat u vóór u naar Spiel afzakt toch maar beter ter harte neemt.

U vindt het in de betere drogisterij, in elke apotheek en in elke zichzelf respecterende muziekhandel.

Oordopjes.

U gaat ze nodig hebben omwille van de nieuwe halindeling op Spiel, waardoor veel meer in veel grotere ruimtes te bewonderen en te beluisteren valt. Uw auditieve draagkracht zal trouwens extra op de proef worden gesteld door de aanwezigheid van een niet onaanzienlijke groep kinderen die dankzij de schoolvakantieplanning in Nordrhein-Westfalen de beurs met hun massale aanwezigheid zullen vereren

Wilt u ‘s avonds in uw hotel voorkomen dat u de spelregeluitlegger van dienst voortdurend moet onderbreken omdat een irritante fluittoon u steeds weer in de weg zit weet u wat u te doen staat.

Ik kan u de E-A-R SOFT FX met een SNR waarde van 39dB ten zeerste aanbevelen.

U ben gewaarschuwd.

Tot morgen!

Dominique