Spiel 2013: een vooruitblik (deel 11)

Pass the Pandas (Playroom Entertainment)

Pass the Pandas is een dobbelspel voor 2 tot 5 spelers waarin u probeert zo snel mogelijk, dus als eerste, uw voorraad dobbelstenen kwijt te raken.

U doet dat door de stenen waarmee u panda’s heeft gedobbeld aan uw tegenspelers door te geven, waterdruppels te gooien die vervolgens gewoonweg verdampen en te hopen dat de speler na u niet hetzelfde aantal bamboesymbolen als u dobbelt want dan mag u de uwe aan hem of haar doorgeven.

Reserveer alvast uw plaatsje in de wachtrij want:

U houdt van tussendoortjes.

U hebt jonge kinderen.

Ontspanning staat in uw persoonlijk woordenboek hoger aangeschreven dan inspanning.

Loop vrolijk zwaaiend de stand van Playroom Entertainment voorbij want:

Tien minuten speeltijd vindt u wel wat kort. Er zijn zelfs sessies bekend die binnen de minuut waren afgelopen. Of binnen de seconde, want de eerste worp kan u al de overwinning opleveren. Dat klinkt misschien erg leuk maar u houdt ervan energie te steken in een overwinning, u wil ervoor werken. Lekker achterover geleund achteloos dobbelen en winnen is geen verdienste. U passt dus the game.

Dominique