De ‘De Tafel Plakt!’ Awards 2012: deel 28

Ontmoetingsplaats van het jaar

Bordspelmania

Bent u Nederlandstalig, hebt u iets met bord- en kaartspellen en wil u dat iets met anderen delen, dan verwijs ik u graag door naar het volgende adres:

http://www.bordspelmania.eu/portal.php

Bent u op zoek naar medespelers, wil u gewoon iets kwijt, zoekt u een interessante spellenclub, wil u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op spelgebied, hebt u zin in een interessante spellenbeurs, is er iets onduidelijk in het spelregelboekje dat u net bent beginnen lezen, doet u graag aan prospectie voor u iets koopt, lokt u graag een spelgerelateerde controverse uit, wil u gewoon even meedelen hoe goed dat spel wel niet is dat u gisteren op de club speelde, bent u op zoek naar een potentiële levenspartner-spelliefhebber of hebt u gewoon behoefte aan een gezellige geschreven babbel? Klik dan gewoon op de link hierboven en dompel u heerlijk onder.

Bordspelmania had deze award al eerder verdiend, maar vanzelfsprekendheden lopen nu eenmaal minder in de kijker. Kwaliteit went blijkbaar, en nogal snel.

En ze is nog steeds volop in ontwikkeling, deze ontmoetingsplaats. Achter de schermen wordt er geëvalueerd, gesleuteld, bijgevijld, aangepast en geoptimaliseerd dat het een lieve lust is. En dat allemaal enkel en alleen voor u: de bord- en kaartspelliefhebber.

Deze award gaat dan ook in eerste instantie naar de mensen die zich in stilte achter de schermen bezighouden met alles wat het ons, de gewone gebruiker, op Bordspelmania zo gemakkelijk maakt: de bollebozen die alles onder controle proberen te houden zonder de gebruiksvriendelijkheid te schaden, de moderatoren en iedereen die een actieve rol speelt in dit prachtige project. En ze gaat natuurlijk ook naar de vele gebruikers-posters die mee instaan voor de waardevolle content.

Proficiat!

Tot morgen!

Dominique

 

Een gedachte over “De ‘De Tafel Plakt!’ Awards 2012: deel 28

Reacties zijn gesloten.