De ‘De Tafel Plakt!’ Awards 2012: deel 2

Lijn van het jaar

Tempest (Alderac Entertainment Group)

Katy Perry heeft een parfumlijn, Lady Gaga probeert u ook haar assortiment geurtjes aan te smeren, Urbanus zit ondertussen al aan zijn tweede meisjes-kledinglijn en de Kardashian-zussen – o gruwel – proberen ook al hun eigen vodden aan de vrouw te brengen.

Waarom zou AEG dan geen eigen spellenlijn mogen ontwikkelen?

Wel, in 2012 deed deze Amerikaanse uitgever dat en het moet gezegd dat diens kwaliteit die van alle bovenstaande lijnen ver overtreft.

Courtier, Dominare, Love Letter, Mercante: dit lijntje mag er best wezen. Niet dat je er bij gebruik high van wordt, maar drie van de vier – Mercante heeft nog niet op mijn plakkende tafel gelegen – leveren alvast voldoende speelplezier aan voor een gezellige spellendag.

Tot morgen!

Dominique

 

Een gedachte over “De ‘De Tafel Plakt!’ Awards 2012: deel 2

Reacties zijn gesloten.