Nieuwjaarswensen

Medespeler,

Ik moet eerlijk toegeven dat ik toen ik op 18 april 2007 met dit project begon nooit had gedacht dat ik er op 31 december 2012 nog altijd mee bezig zou zijn. Mezelf en mijn korte bevliegingen kennende was er zelfs geen hoop dat de kaap van 31 december 2007 zou worden gehaald.

Maar ziet, ik doe het nog steeds en ziet: u blijkt het nog te appreciëren ook. Een betere motivatiebron kan een spelbespreker zich niet wensen. Ik dank u dan ook oprecht voor uw regelmatige bezoeken, uw steun en uw feedback.

Daarstraks meende ik de laatste twaalf slagen van 2012 al in de verte te horen. Ik wil u dan ook nog snel, maar niet minder gemeend, mijn oprechte wensen meegeven voor 2013, zowel voor u als uw familie en iedereen die volgens u die wensen verdient. Wat die wensen inhouden mag u voor uzelf bepalen. Er is slechts één voorwaarde: hou u vooral niet in.

Medespeler, ik hoop u ook in 2013 hier regelmatig te mogen begroeten. Gras zal ik er in elk geval niet over laten groeien. Afspraak morgen voor het startschot van de jaarlijkse ‘De Tafel Plakt!’ Awards, die dagelijks tot 31 januari zullen worden uitgereikt.

Tot volgend jaar!

Dominique

6 gedachtes over “Nieuwjaarswensen

 1. Ook voor jou de beste wensen Dominique en een welgemeende merci voor het werk dat je hier in je blog steekt. Het lijkt voor velen misschien evident, maar dat is het niet.
  Jouw vlotte en vloeiende pen maken het lezen erg makkelijk en aantrekkelijk, maar het schrijven ervan vergt talent (en af en toe misschien wat doorzettingsvermogen), dat jij hier telkens etaleert.
  Keep up the good work in 2013 … en hopelijk tot aan de speeltafel dit jaar … of die dan plakt of niet, maakt me niet zoveel uit.

  Like

 2. Dominique, jij ook de allerbeste wensen voor het aankomende jaar (en ver daarna natuurlijk). Hopelijk blijf je ons nog heeeeeeel lang voorzien van je commentaren.

  Like

 3. Keep up the good work !!! Beste wensen voor 2013 en we hopen op veel leesplezier op deze interessante blog. De zolder hebben we dankzij jouw aanbevelingen van wat extra rekken moeten voorzien, waarvoor onze welgemeende dank !

  Like

 4. De beste wensen ! En zoals we in het west-vlaams zeggen “Goe bezig !” 🙂

  Like

 5. Hartelijk Dank voor Zoveel Genot !!!
  Het Allerbeste en een Aangenaam 2013 gewenst,
  groeten,
  ton

  Like

Reacties zijn gesloten.