De “De Tafel Plakt!” Awards 2011: deel 14

Zonnetje van het jaar

Mieses Karma (Kosmos)

Volledig onder de radar doorgevlogen dit kleinood en al heel veel plezier gehad hiermee. Dit spel – ook al bent u voortdurend in strijd met uw tegenspelers – voelt zo ontspannen en lekker aan dat alle zorgen uit de boze buitenwereld van u afglijden. Als water van een eend.

Heel anders dan de andere spellen (Glen More, Lancaster, Helvetia) van deze auteur, maar zeker niet slechter.

Speltechnisch bevat dit pareltje ook enkele nieuwe concepten. De manier waarop u evolueert naar een hopelijk hogere levensvorm, al weet u meestal niet waarin u zult reïncarneren, is goed gevonden. Koppel daaraan de speciale eigenschappen van uw karakter en de aangenaam korte speelduur en u hebt een toppertje in handen. Een toppertje dat u veel meer ontspanning zal bieden dan eender welke schandalig dure relaxzetel. 

Dominique

3 gedachtes over “De “De Tafel Plakt!” Awards 2011: deel 14

 1. Onze spelerskring heeft zich stierlijk verveeld; we zijn niet zo van het afbreken van spellen, maar toen het afgelopen was klonk er een zucht van verlichting. Het lelijk uitziende spel heeft meer tegen zich dan alleen zijn verrotte karma.

  Like

 2. zo zie je maar dat smaken kunnen verschillen,
  ik ben nu wel benieuwd hoe de een zo lovend en de ander zo kritisch kan zijn…
  Ben benieuwd.
  JeVo

  Like

 3. Ik ga me aan de lovende kant positioneren. Ik heb me wel geamuseerd met dit spel. Wil het zeker nog eens spelen.

  Like

Reacties zijn gesloten.