De “De Tafel Plakt!” Awards 2011: deel 5

Misleider van het jaar

Perfect Stride (Funleage Inc.)

Een wolf in schapenvacht is dit. Dient zich visueel aan als een kaartspelvariant van “Tiny op de Boerderij” met als gevolg dat u het lacherig zult benaderen, om een half uurtje later stijf van de stress en verwondering “wow” te stamelen.

In dit kaartspel probeert u in een bosrijke omgeving een paardenrace te winnen, al is het lang niet zeker dat u wint als u als eerste over de eindmeet galoppeert. Neen, het belangrijkste is dat u onderweg de meeste hindernissen als eerste neemt. U wordt daarbij dwarsgezeten door uw tegenspelers, uw paard en moeder natuur in hoogsteigen persoon. Hulpmiddelen worden er gelukkig ook aangereikt, zoals bijvoorbeeld een zadel dat perfect naar uw eigenste bips werd gemoduleerd of speciale voedingssupplementen waarmee het uithoudingsvermogen van uw horsie ongekende hoogten bereikt. De spelersvolgorde is in dit spel heel belangrijk, temeer daar u uw geselecteerde snelheidskaart aan uw linkerbuurman moet doorgeven. Die snelheidskaarten bepalen immers wie eerst mag.

Van Canadese makelij, met heel veel liefde en oog voor detail geproduceerd en naar beneden moduleerbaar zodat ook de jongere spelertjes onder ons aan hun trekken kunnen komen.

Dominique

 

Een gedachte over “De “De Tafel Plakt!” Awards 2011: deel 5

Reacties zijn gesloten.