De “De Tafel Plakt!” Awards 2010: deel 12

Spellenprijs van het jaar

Deze prijs gaat naar de spellenprijs die aan het enige juiste spel werd toegekend. Dat is een gegeven dat, gezien het onthutsend aantal keren dat de bal volledig wordt misgeslagen, als een uitzonderlijke prestatie kan worden beschouwd. Ik verwijs u graag naar een bijdrage die ik over dit fenomeen schreef op 21 juni 2009, onder de veelzeggende titel “Altijd prijs!”.

Ik heb het ook in het jaar 2010 intensief gevolgd, al die bord- en kaartspelprijzen die wereldwijd zoal worden uitgereikt – voor het uitreiken van deze award, weet u wel – en tot voor kort vreesde ik dat het ook dit jaar niet van dat zou zijn.

Maar opent uw ogen ende ziet: De TricTrac d’or, uitgereikt voor het beste spel van 2010 ging toch wel niet naar 7 Wonders (Repos Production) zeker? Volledig terecht, dus echte kenners daar bij Tric Trac, waardoor deze award eindelijk eens van mijn prijzentafel mag.

Dominique

2 gedachtes over “De “De Tafel Plakt!” Awards 2010: deel 12

  1. Ik hoop ook dat hij volgend jaar kan gekozen worden voor de Gouden Ludo. Ze zullen hun regels dan wel wat moeten aanpassen, maar ik heb het al bij de organisatie aangekaart. Nu enkel nog hopen!

    Like

Reacties zijn gesloten.