En loop vooral niet weg! (2)

Medespeler,

Van de week kreeg ik een mailtje van Skynet Blogs met de mededeling dat de 200.000 Skynet Blog-gebruikers in de nacht van zaterdag 10 juli op zondag 11 juli naar een gloednieuw platform worden gemigreerd.

Vanaf 10 juli even voor middernacht tot 12 juli in de namiddag zullen de Skynet Blogs niet beschikbaar zijn.

Ik weet niet hoe het met u zit, beste medespeler, maar ik hou mijn hart al vast. Ik heb horrorverhalen gehoord over soortgelijke migraties. Migraties die voor bepaalde blogs een enkeltje twilightzone betekenden. Er werd nooit meer iets van hen gehoord.

Voor het geval dat “De Tafel Plakt!” tijdens het weekend voorgoed in de nevelen des tijds zou verdwijnen sta ik er nu toch even op u te bedanken voor alle keren dat u digitaal mee aanschoof: dank u wel!.

Mocht “De Tafel Plakt!” de migratieprocedure echter overleven hoop ik u vanaf maandag 12 juli opnieuw aan mijn tafel te treffen. Wees gerust, ze zal rijkelijk worden gedekt met een aantal interessante besprekingen van niet bepaald voor de hand liggende spellen. Tevens ga ik stilaan aan mijn voorbeschouwingen van Spiel 2010 beginnen zodat u gewapend met het juiste geschut in oktober naar Essen kunt vertrekken. Naar verluidt bevindt zich daar ook een soort Arkham Horror-achtige twilight zone die u voor de rest van uw leven kan tekenen.

Teveel poorten te dichten daar.

En we weten allemaal hoe dat afloopt.

Hopelijk tot maandag.

Dominique

 

5 gedachtes over “En loop vooral niet weg! (2)

 1. Ik kijk nu al uit naar maandag. Al is het niet enkel de vraag of De Tafel Plakt dat haalt, maar ook of ik als Hollandse kaaskop die dag wel haal… Anyway: until we meet again… 😀

  Like

 2. Meh. Mijn blog overleefde de migratie. Maar nu kan ik om onduidelijke redenen geen HTML meer editen, en dat zet toch even een fikse streep door wat bijdragen :(.

  Like

 3. Ik hoop in ieder geval dat ik maandag terug kan komen! Ik lees de stukjes altijd met veel plezier, maar ook voor mij geldt, als Nederlander zou het maandag wel eens een zware dag kunnen worden 😉

  Like

 4. Moest je tafel niet terug opdagen, Dominique, dan is het misschien nu het moment om een picknicktafel bij te halen. Zo zijn wij er zeker van dat er ook na het weekend van alles lekker op tafel kan.

  Like

Reacties zijn gesloten.