De “De Tafel Plakt!” Awards 2009: deel 27

Cumul van het jaar

Einauge Sei Wachsam (Amigo) 

Een leuk leerspel voor politici in spe. Hoe cumuleer ik zo veel mogelijk zodat ik kan blijven graaien?  

Dit spel wordt gekenmerkt door het feit dat u, als u het slim speelt, alles wat u erin verzamelt bij elke volgende beurt nog eens mag meegraaien. En opnieuw. En opnieuw. Tafeltje Dek Je voor bordspelers als het ware.

Politici uit spe zijn naar het schijnt in dit spel niet te kloppen. Hebt u er dus eentje in uw familie, spellenclub of vriendenkring, leg dit dan niet op tafel of u moet voor de tweede plaats. Of leg meerdere spellen op tafel en morrel indien nodig wat met de voorkeurstemmen. 

Tot morgen.

Dominique

2 gedachtes over “De “De Tafel Plakt!” Awards 2009: deel 27

Reacties zijn gesloten.