De “De Tafel Plakt!” Awards 2009: Deel 9

Spellenbabe van het jaar

 

Het zijn er negen dit jaar. Twee ervan zijn menselijk en de andere zeven zijn producten van de verbeelding van enkele ongetwijfeld erg zieke geesten, die te vinden zijn in het spel “7” (Wolf Fang P.H.). Geheel in de lijn van de verwachtingen worden zij afgebeeld op zondekaarten. Neem even de tijd, met dank aan BoardGameGeek,  om bij deze gracieuze deernen stil te staan. Let vooral op het uitnodigend geposteerde lekker stuk rechts bovenaan.

 

http://images.boardgamegeek.com/images/pic581356_md.jpg

 

De menselijke twee waren op 22, 23, 24 en 25 oktober jongstleden te vinden in de Duitse stad Essen. Op Spiel 2009 in de stand van Goldsieber namelijk, alwaar zij PsychoPet demonstreerden. De grappig bedoelde mededeling dat ik een gestoorde primaat was met een prima ziekteverzekering en een dringende nood aan een intensieve sofabehandeling kon op weinig begrip rekenen. Ondanks deze afwijzing winnen ze toch mijn prijs.

 

Onbereikbaarheid, beste medespeler, het blijft een troef.

 

U wilt uiteraard beeldmateriaal van die twee. Wel, op Bordspel.com vindt u een mooi kiekje. Het is met voorsprong de mooiste publieke foto die van die twee te vinden is.

U kan hem hier even rustig bekijken.

 

http://www.bordspel.com/beursfoto/09-psychopet-b.jpg

 

Geloof me: als u deze twee aan een partijtje “Das Bettspiel” krijgt gaat uw Miele W 5825 WPS overuren draaien.

 

Formilabels hierboven. Alle negen!

 

Tot morgen.

 

Dominique

 

Een gedachte over “De “De Tafel Plakt!” Awards 2009: Deel 9

  1. Tja, mijn goede vriend Bob heeft al jaren een neusje voor zulke plaatjes. Hij heeft dit kiekje voor mijn beursverslag geschoten.

    Like

Reacties zijn gesloten.