De “De Tafel Plakt!” Awards 2009: deel 1

Eros van het jaar

Das Bettspiel (Privategames)

Ik maak er verder niet te veel woorden aan vuil omdat ik anders uit mijn eigen bedgeheimen klap, maar ik raad u deze ten zeerste aan. Bij mijn weten het enige spel dat u best zonder kleren speelt. Voor twee spelers, maar mits het combineren van meerdere sets ook geschikt voor groepen perverselingen.

Meegenomen: u kunt dit spel niet verliezen, tenzij uw partner per se de penismeter die zij gratis kreeg bij de Flair van 4 maart 2009 in het spel wil integreren.

Das Bettspiel is trouwens een ideale manier om de minst tot spelen bekeerbare medemens, de seksverslaafde, aan het spelen te krijgen. En hij of zij hoeft er zijn vertrouwde biotoop niet eens voor uit.

Nog een opmerkelijke eigenschap van dit spel: na afloop van een sessie kan het spelmateriaal zonder problemen de wasmachine in. Als u echt een vies mannetje of vrouwtje bent mag u het woordje “kan” in de vorige zin vervangen door “moet”. Ik ken niet veel bordspellen waarvan dit kan gezegd worden.

Ook heel goed gezien door Privategames: de “doos” is een neutrale kussensloop. Heel handig als dit mee moet op verplaatsing. Uw goede naam blijft zo gewaarborgd.

Runner up: de zondekaarten van “7” (Wolf Fang P.H.). Mijn God. Net niet naakt, maar dat maakt deze deernen nog begeerlijker.

Tot morgen!

Dominique

2 gedachtes over “De “De Tafel Plakt!” Awards 2009: deel 1

Reacties zijn gesloten.