De “De Tafel Plakt!” Awards 2008: deel 19

Origineelste speltitel van het jaar

Succesvol Slecht Zijn (Mystics.nl)

Echt weer een spel voor mannen, zullen de vrouwen onder ons opwerpen. Misschien, al ken ik ook wel een paar vrouwspersonen die zich hiermee ook uitstekend uit de slag zouden kunnen trekken. Ik moet toegeven dat deze erg lang in de running zat voor de award van “manvriendelijkste spel van het jaar”. Maar we moeten het nu ook niet gaan zoeken, hé jongens.

“Succesvol slecht zijn”: de titel van dit kaartspel dekt volledig de lading. U mag eindelijk een keertje door- en doorslecht zijn. Meer zelfs: u moet! Anders zit winnen er voor geen meter in. U ontwikkelt superwapens, brengt afschuwelijke monsters groot, ontvoert prinses Mathilde of Maxima (en geeft haar niet terug, al ben ik daar wat Mathilde betreft niet helemaal zeker van) en meer van dat fraais. U doet dat bij voorkeur onder begeleiding van een afgrijselijke satanische bulderlach.

Ik weet er verder niet veel over. Ik heb het niet en ook nog niet gespeeld. Misschien omdat ik al succesvol slecht bén. Maar bent u nog in volle opleiding en wilt u een bijkomend oefenpakket kunt u hiermee weinig verkeerd doen.

Startleeftijd: 8 jaar. Tja, jong geleerd..

Tot morgen!

Dominique

Een gedachte over “De “De Tafel Plakt!” Awards 2008: deel 19

  1. Ik raad je aan het te houden met plezier hebben over de titel. Het spel zelf is verschrikkelijk! Grappig bedoelde humorloze middle of the road, 13 in een dozijn spel(?) dat zo’n 10 jaar te laat komt.

    Like

Reacties zijn gesloten.