De ‘De Tafel Plakt!’ Awards 2013: deel 14

Officieuze solovariant van het jaar

Battlelore (Second Edition) / Fantasy Flight Games

U gaat me niet geloven, beste medespeler, maar soms voel ik me eenzaam.

Op zulke momenten kan ik gelukkig altijd beroep doen op mijn fictieve tegenspeelster, Carly Simon.

Carly, de goeierd, is altijd in voor een spelletje. Ze stelt nooit teleur, en al helemaal niet als ze mag optreden als opponent in de Battlelore (Second Edition) solovariant.

U moet die solovariant, waaraan door de BGG community trouwens continu wordt geschaafd, eens proberen. Een echte uitdaging. Ik garandeer u dat u, ondanks uw tactisch en strategisch vernuft, niet zelden zult worden ingemaakt door uw fictieve tegenstander, hoe die ook mag heten. Zinnen waarin de woorden ‘afgaan’ en ‘gieter’ samen voorkomen gaan regelmatig uw brein doorkruisen als u deze variant speelt. Gelukkig kunt u het lekker voor uzelf houden.

Tot morgen!

Dominique


Een gedachte over “De ‘De Tafel Plakt!’ Awards 2013: deel 14

  1. Hallo Dominique,
    Heb je misschien een linkje naar deze solovariant? Dan weet ik zeker dat ik de goede neem. Dank & keep up the good work! Blijft een genot om je stukken te lezen, met name die award voor ‘illegale zet’; geniaal! 🙂

    Like

Reacties zijn gesloten.