Ticket to Asia

Medespeler,

U weet het misschien al langer, maar ook in de Benelux wordt er een kampioenschap georganiseerd in het kader van het Wereldkampioenschap Ticket To Ride van Days of Wonder.

Spellenclubs, -verenigingen en -winkels mogen allen een voorronde organiseren (mits een minimum van 8 deelnemers) en elke spellenliefhebber boven 18 jaar mag deelnemen!

Elke deelnemer krijgt een exclusieve Ticket To Ride-goodie van Days of Wonder en maakt kans op een Golden Ticket naar de Benelux-finale in mei 2014. Wie daar als winnaar uit de bus komt, mag in september 2014 meedingen naar de titel van Wereldkampioen Ticket To Ride met als hoofdprijs een prachtige reis van 9 dagen en 8 nachten in Azië, waarvan 3 nachten aan boord van de luxueuze Eastern & Orient Express.

Wie een kwalificatietornooi wil organiseren, kan voor meer info terecht op beneluxchampion@gmail.com.

Spellenliefhebbers nemen best een kijkje op de onderstaande facebookpagina waar alle tornooien gaandeweg bekend gemaakt zullen worden!

https://www.facebook.com/beneluxkampioenschap

Om u enige kans te geven deze prijs te winnen, beste medespeler, beloof ik u plechtig – echter niet zonder enige spijt – niet aan dit kampioenschap deel te nemen.

All Aboard!

Dominique