Spiel 2013: een vooruitblik (deel 49)

Dungeon Twister: The Card Game (Asmodee / Ludically)

In ‘Dungeon Twister: The Card Game’, een scenariogestuurd kaartspel voor twee spelers, bevindt u zich in een ondergrondse fantasy omgeving waarin u als eerste probeert de muur van uw tegenstander aan de overkant aan te tikken.

Daarvoor hebt u een team van gekke wezens ter beschikking. Die kunt u van alles laten doen door het inzetten van actiepunten: bewegen, kamers laten roteren, voorwerpen oprapen en uiteraard vechten tegen dat gekke stel van uw tegenstander.

Reserveer alvast een plaatsje in de wachtrij want:

U bent een grote liefhebber van het bordspel. U ziet het kaartspel als een leuke afwisseling.

U houdt van plannen en nadenken en u gaat een hersenbreker nooit uit de weg.

Spellen die u bij de hand nemen en u rustig maar kordaat uw vaardigheden laten opbouwen hebben bij u altijd een streepje voor.

Eindelijk kan Dungeon Twister mee op reis.

Loop vrolijk zwaaiend de stand van Asmodee en Ludically voorbij want:

Dungeon twister is fantasy schaak. Ondanks het veelbelovende thema is een sessie even opwindend als het spotten van legkippen in de Kalahari woestijn. En het vervangen van het spelbord door kaarten maakt het er allemaal niet beter op.

Ondergronds muurtje tik spelen? Neen, dank u.

Dominique