Spiel 2013: een vooruitblik (deel 18)

Rokoko (eggertspiele)

In Rokoko, een bordspel voor 2 tot 5 spelers, bent u een kleermaker in de tijd van Louis XV.

Louis, gekend om zijn extravagante en uitbundige feesten, komt binnenkort weer met een party om u tegen te zeggen. U hebt het gevoel dat dit wel eens hét evenement van de eeuw kan worden en u zet dus uw beste beentje voor om de genodigden er zo goed mogelijk uit te laten zien. Meer zelfs, u wordt door Louis hemzelve ook aangezocht om de balzaal te decoreren. Dat komt goed uit want u wil graag de geschiedenisboeken in. Gelukkig hebt u daar personeel voor.

Na zeven ronden eindigt het spel met Het Grote Bal. Tijdens de nachtelijke opruim worden uw prestigepunten geteld.

Reserveer alvast uw plaatsje in de wachtrij want:

U hebt een erg uitgesproken vrouwelijke kant en u schaamt er zich niet voor om die helemaal tot uiting te laten komen. Zo ging u onlangs nog met uw volle verstand naar The Great Gatsby kijken.

Al deckbuildend kleren en decoraties ontwerpen ziet u helemaal zitten.

Uw vrouwelijke kant verheugt zich nu al op de visuele presentatie van u het spel. U krijgt zowaar zin om zelf naald en draad ter hand te nemen.

Loop vrolijk zwaaiend de stand van eggertspiele voorbij want:

U hebt een uitgesproken mannelijke kant en u doet er alles aan om die te behouden.

U hebt het deckbuilden ondertussen wel gehad, al moet u toegeven dat u het recentelijk verschenen Fantastiqa toch geweldig vond.

60 tot 120 minuten speeltijd zegt de doos. Dat zijn er dus minstens 120. Te lang om in de modewereld rond te hangen wat u betreft.

Dominique