De ‘De Tafel Plakt!’ Spiel 2013 voorbeschouwing

Medespeler,

Dit is uw probleem: u gaat in oktober naar Spiel, uw budget is beperkt en u ziet door het meer dan 800 stuks tellende spellenbos allang de bomen niet meer.

Dit is uw oplossing: u stemt vanaf morgen af op de dagelijkse Spiel 2013 voorbeschouwing van ‘De Tafel Plakt!’. Een voorbeschouwing die een week voor het startschot van Spiel zal uitmonden in een ongeziene climax: de ondertussen legendarisch geworden ‘De Tafel Plakt!-Koopwijzer’. Ik vis dus voor u zomaar de krenten uit de pap. Gratis en voor niets. U moet mij daar niet voor bedanken, een gezellige babbel als ik u op Spiel in een smalle doorgang tegen het lijf loop volstaat.

Ik zal de voorbeschouwingen handig groeperen links bovenaan op de startpagina, onder de titel: Uitkijkpost Spiel 2013.

Toch raad ik u aan uw prospectieve activiteiten niet te verwaarlozen, maar daar ben ik vrij gerust in. Ik heb immers uit betrouwbare bronnen vernomen dat velen onder u in groezelige hotelkamers en uitgeleefde caravans het internet afstruinen naar spelnieuws, terwijl vrouw- of manlief en de kinderen op het strand leuke dingen doen. Dat stemt mij hoopvol.

Houden zo.

Tot morgen!

 

Dominique

Een gedachte over “De ‘De Tafel Plakt!’ Spiel 2013 voorbeschouwing

Reacties zijn gesloten.