De ‘De Tafel Plakt!’ Awards 2012: deel 9

Zak van het jaar

President Bashar Hafiz al-Assad van Syrië stond aanvankelijk helemaal bovenaan op mijn nominatielijst voor deze award, maar aangezien het hier om een spelgerelateerde prijsuitreiking gaat hou ik het toch maar bij de gigantische tas die AEG op Spiel per lopende meter aan de kopers verstrekte. De vraag ‘Haben sie eine tüte, bitte?’ kreeg met dit opbergsysteem een heel nieuwe betekenis. Uit goede bron heb ik trouwens vernomen dat ze op Spiel 2013 met een nóg groter exemplaar op de proppen gaan komen. Dat belooft.

Er waren hier en daar wel wat klachten over scheuren maar daar heeft mijn exemplaar op geen enkel moment onder te lijden gehad, mogelijk omdat er alleen maar een Love Lettertje in zat.

Tot morgen!

Dominique

2 gedachtes over “De ‘De Tafel Plakt!’ Awards 2012: deel 9

  1. Geweldige dingen die AEG-tassen. Ik kon met droge ogen beweren dat ik mijn kooplust op Spiel goed onder controle had. Ik had immers maar twee tasjes vol spellen (die wonder boven wonder niet eens zijn gescheurd).

    Like

  2. Hou op over die zakken. Nachtmerries kreeg ik er van. Ook ik kocht enkel Love Letter. Maar voor mij geen zak. Minstens €10 moets er besteed worden, en dat terwijl hele hordes om me heen liepen met zo’n oversides ding met enkel 16 kaarten erin.
    GROMMMMM
    Dus ik was maar wat blij toen ze gingen scheuren. 👿

    Like

Reacties zijn gesloten.