De “De Tafel Plakt!” Awards 2011: deel 11

Discussie van het jaar

A Few Acres of Snow (Treefrog Games)

Zit er nu een killerstrategie in of niet? En komt men daar sowieso al spelend achter? Tientallen forumpagnia’s vol zijn er al geschreven over “The Halifax Hammer” strategie. Vandaar dat het spel zich nog niet in mijn collectie bevindt. Gespeeld heb ik het wel en ik moet zeggen dat ik meer dan aangenaam verrast was. Niet door het resultaat van mijn exploten – ik werd vakkundig ingemaakt omwille van mijn al te grote gulzigheid bij de deckopbouw – maar wel door het feit dat de tijd tijdens mijn worsteling voorbij was gevlogen. Dat is altijd een goed teken en zeker als men verliest.

De Heer Wallace heeft op 30 december vorig jaar enkele regelaanpassingen gepost. De inhoud van de discussie die déze ingreep dan weer op gang heeft gebracht is hoopgevend. En levert het spel waarschijnlijk ook weer de “Discussie van het Jaar” award van 2012 op.

Dominique

2 gedachtes over “De “De Tafel Plakt!” Awards 2011: deel 11

  1. Hoi Dominique,
    ik heb A Few Acres Of Snow ook nog niet veel gespeeld, zeker niet om iets te kunnen toevoegen aan winnende strategie (ga het ook niet lezen, wil het liever zelf ontdekken hoe we het het beste spelen), maar vroeg me af waar je de aanpassingen van de regels van Martin W. kan vinden?
    Bedankt!
    D.

    Like

Reacties zijn gesloten.