De “De Tafel Plakt!” Awards 2011: deel 1

Spellenclubspel van het jaar

Dungeon Fighter (Cranio Creations / Heidelberger Spieleverlag / IELLO)

Begint u met een spellenclub, hebt u weinig fondsen en zoekt u daarom een spel dat het beste van een euro, behendigheidsspel, partyspel, dobbelspel, coöperatief spel, RPG, onderhandelingsspel en dungeon crawler in zich verenigt? Zoek dan niet verder. Dungeon Fighter redt u uit de brand.

Het ene moment bent u met uw medespelers doodserieus aan het discussiëren over welke wapens en magische voorwerpen u zult inslaan op de marktplaats, het volgende ligt u schuddebuikend van het lachen op de grond omdat uw rechterbuurman er niet in slaagt een zeszijdige dobbelsteen op een doelvlak van 45 cm doorsnede te gooien.

Dungeon Fighter, dat mag ook eens gezegd, is een spel waarin ondergetekende meer dan gemiddeld presteert. Dat is ook lekker meegenomen, al heeft dat de toekenning van deze award op geen enkele manier beïnvloed.

Dominique

Een gedachte over “De “De Tafel Plakt!” Awards 2011: deel 1

Reacties zijn gesloten.