De “De Tafel Plakt!” Awards 2011

Medespeler,

Ik wil u graag even attent maken op de jaarlijkse “De Tafel Plakt!” Awards 2011, die hier dagelijks van 1 januari tot 31 januari 2012 worden uitgereikt.

Bent u benieuwd naar het opwippertje van het jaar? De misleider van het jaar? De actiekaart van het jaar? Het trio van het jaar? De druppel van het jaar? Dat en nog veel meer? Dan moet u vanaf 1 januari op deze geschreven zender afstemmen.

Er valt van alles te ontdekken, niet in het minst enkele koopadviezen en obscuriteiten die u on- of aangenaam zullen verrassen.

We zijn echter zover nog niet. De eenmansjury moet nog enkele moeilijke knopen doorhakken. In afwachting van het startschot kunt u hier wel terecht voor enkele interessante – al zeg ik het zelf -spelbesprekingen.

Dominique

2 gedachtes over “De “De Tafel Plakt!” Awards 2011

Reacties zijn gesloten.