De “De Tafel Plakt!” Awards 2010: deel 19

Coöperatieve van het jaar

Ik zou kunnen gaan voor de toegankelijkheid van Forbidden Island maar dat doe ik niet. Het is wel een mooie tweede.

Nee, de winnaar is Defenders Of The Realm (Eagle Games)

Hondsmoeilijk – al zijn er enkele egotrippers die het tegendeel beweren (waarschijnlijk gewoon heel veel geluk gehad) – en ondanks die hoge horde toch maar mooi Pandemic naar mijn stofkast verwezen. Dat is de kast waarvan de deur erg luid piept omdat ze zo weinig open en dicht gaat.

Ik ben me nu trouwens al enkele dagen aan het verdiepen in de Dragon uitbreiding en ik ben er op een heerlijke manier niet goed van.

Genieten van wanhoop in een bordspel, het is een sensatie die zelden voorkomt en hier wordt het bij tonnen aangeleverd. Dat op zich is al een award waard.

Dominique