De “De Tafel Plakt!” Awards 2010: deel 15

Vrouwvriendelijkste spelonderdeel van het jaar

De dildo’s in de doos van Isla Dorada (Funforge).

Naar het schijnt lopen massa’s vrouwen de deuren van de betere spellenwinkels plat om trillend van opwinding een exemplaar van Isla Dorada uit de schappen te sleuren. Vooral de token die aangeeft waar de expeditie zich bevindt blijkt, omwille van de interessante subtiele uitsteeksels, erg in trek.

Hebt u een niet spelliefhebbende vrouw is enige achterdocht aangewezen wanneer u dit spel van haar voor u onder de kerstboom hebt aangetroffen. Het zou wel eens van haar voor háár kunnen zijn. En het zou goed kunnen dat u vanaf dat moment voor het beleven van de vleselijke kant van de liefde voortaan op uzelf bent aangewezen. Gelukkig kunt u dan nog altijd terecht bij Barbarossa, die erotische Dominionvariant waarvoor u dan ook weer een excuus hebt om het in huis te halen. Of u kunt de “I say a little prayer for you” cheerleaderscene uit aflevering 2 van Glee enkele keren na elkaar afspelen. Dat helpt ook, zoals u dadelijk zult merken:

http://www.youtube.com/watch?v=xvOZHlkJUVs

Maar het blijft toch leuk te mogen vaststellen dat tenminste één speluitgever in 2010 ook aan de niet spelende vrouwelijke medemens heeft gedacht.

Misschien de trend van 2011? Zo te zien aan de nieuwe uitbreiding van Ticket To Ride wel. Daar zit ook weer een prachtig vleeskleurig exemplaar in.

We leven in een mooie wereld.

Soms.

Dominique