De “De Tafel Plakt!” Awards 2010: deel 2

Spellenbabe van het jaar

Geen solobabe dit jaar, maar een hele bende.

Deze bende vrouwelijke vrolijkheid bevolkt het kaartspel Barbarossa (Arclight), waarin zij zich tijdens de tweede wereldoorlog stijlvol naar Moskou begeven om aldaar de strijd aan te gaan met niemand minder dan Stalin.

De enige beschermende kledij waarover zij tijdens deze zelfmoordmissie beschikken bestaat uit extreem dure en vooral dunne lingerie. De poses die de de protagonisten tijdens de gevechten aannemen worden daarbovenop gekenmerkt door een ongeziene sensualiteit waardoor menig mannelijk en lesbisch bordspeler kwijlend boven zijn of haar display komt te zitten.

Als u een thuiswedstrijd speelt raad ik u dan ook aan uw speeltafel te voorzien van een wegwerp tafelkleed. Hou ook rekening met aanzienlijke vertragingen tijdens het spelen, vertragingen die u doen vermoeden dat uw medespelers plots getransformeerd zijn in beurtanalisten, maar die dus absoluut niets te maken hebben met het speltechnisch aspect van deze Dominionkloon.

Dit is bij mijn weten ook het enige spel waarbij tijdens het spelen zowel speelkaarten als spelershoofden in alle mogelijke richtingen worden gedraaid. En zo krijgt u, ongezond zittende speler, eindelijk ook weer eens wat lichaamsbeweging.

Dominique

 

3 gedachtes over “De “De Tafel Plakt!” Awards 2010: deel 2

  1. Awel, op die prentjes heb ik ook al een keertje zitten zien. Man, man, die wapens tussen hun benen maken het echt wel af. Hip hoi Asia!

    Like

  2. Hmm, dit geeft ineens erg ongelukkige associaties met de uitdrukking “De tafel plakt!”… 😉

    Like

Reacties zijn gesloten.