Prijzenslag!

Medespeler,

Na rijp en langdurig beraad is de eenmansjury van “De Tafel Plakt!” er eindelijk uit. Naar jaarlijkse gewoonte worden in januari 2011 de “De Tafel Plakt!” Awards uitgereikt, de enige prijzen in bord- en kaartspelland die er echt toe doen.

Wilt u bijvoorbeeld weten welke spelontwerper de Lul Van Het Jaar is, wie de felbegeerde trofee Spellenbabe Van Het Jaar wegkaapt (de enige die ik hoogstpersoonlijk uitreik, ik oefen reeds volop in het tuiten mijner zachte lippen), welk spel Het Meest Vrouwvriendelijke Onderdeel Van Het Jaar bevat, welk spel de Risk Van Het Jaar is en welke spelregels kunnen worden beschouwd als De Bijsluiter Van Het Jaar? Lees dan vanaf 1 januari 2011 hier de uitslag.

Naar gewoonte zal ik elke dag van de maand januari een of meerdere prijzen uitreiken, niet zelden enkele geheimen onthullend die u naar de spellenwinkel zullen doen hollen. Of er zover mogelijk vandaan, het is maar hoe u het bekijkt.

Maar zover is het nog niet. Vooraleer vuurpijlen de hemel in spuiten passeren hier, al zeg ik het zelf, nog enkele interessante besprekingen de revue.

Tot slot van deze korte mededeling, beste medespeler, sta ik erop u en uw familie waarlijk prettige feestdagen en een voorspoedig en spellenrijk 2011 toe te wensen! 

Dominique

 

6 gedachtes over “Prijzenslag!

  1. Ik ben zeer benieuwd naar de reeks.
    Heb je al medailles laten drukken of troffees laten maken? Als die er zouden komen, dan zou ik er zeker één op mijn kast willen hebben staan. Maar liefst niet die van “lul van het jaar” dan, tenzij het over de kwaliteiten ervan gaat.

    Like

  2. Het is al bijna 11 uur in het nieuwe jaar en hier staat nog niets…..
    Is het gisteren misschien laat geweest? :-):-)

    Like

Reacties zijn gesloten.