U wordt ergens verwacht!

Onlangs een kopstoot van een film gezien. Red Road. Geregisseerd door Andrea Arnold, geacteerd door een stel supergetalenteerde illustere, voor mij toch, onbekenden. Ergens omschreven als “een verplichte plek voor stil verdriet”. Ik ben er nog altijd niet goed van. Ik zag hem ettelijke weken geleden en zie, nu schrijf ik er hier nog over. Doe mij een plezier, spellenvrienden, en ga hem zien. Doe mij een nog groter plezier en blijf zitten tot het laatste pixeltje van de eindgeneriek. U gaat het zich niet beklagen. Neem wel voldoende zakdoekjes mee en, voor de vrouwen en de Robert Smith-adepten onder ons, schmink u vooraf niet. Het gaat uitlopen. Gegarandeerd. Zeg niet dat u het niet wist. En ga vooral niet alleen. U gaat iemand nodig hebben om u achteraf aan vast te klampen.

Zo, dat moest eruit. Back to business.

Waar u ook zeker naartoe moet is de Spellendag die spelclub De Speeldoos op 24 juni aanstaande in Aarschot organiseert.

Overtuig mij, hoor ik u al zeggen. Goed, u hebt erom gevraagd.

Meer dan 200 spellen en u mag ze allemaal spelen. Licht in dat geval vooraf uw werkgever in dat u ‘s anderendaags mogelijk wat later komt.

Bent u nieuw in de spellenwereld of bent u een (semi-) prof en wilt u nieuwe spellen leren kennen? U wordt bijgestaan door ervaren spelers die u met plezier wegwijs maken met regels, speletiquette en spelrituelen. Verboden te voederen.

Hebt u kinderen of hebt u er geen maar moet u toevallig net die dag op de klein mannen van uw schoonzus passen? Breng ze mee en laat ze kennismaken met de beste kinderspellen. Een gouden raad: als u met hen meespeelt, speel dan om te winnen. Voor u het beseft wordt u door dat klein grut ingemaakt. Slecht voor uw imago en uw zelfvertrouwen. Geloof me.

Speelt u graag in een aangenaam kader, een groene omgeving, een multifunctionele setting die zich niks hoeft aan te trekken van welke weersomstandigheden dan ook? Zoek niet verder.

Bent u nogal lui aangelegd en haat u het kilometerslange afstanden te overbruggen van uw betalende parkeerplaats naar uw plaats van bestemming en terug? Net wat ik dacht.

Bent u gesteld op hygiënische toiletten, zelfs als dat het mannentoilet betreft? Eén adres.

Bent u het beu in uitgangsbuurten allerhande geconfronteerd te worden met hallucinant hoge prijzen voor uw consumpties, dienst en btw zogezegd inbegrepen? Wilt u op het einde van de dag nog eens geconfronteerd worden met het, steeds zeldzamer wordende, heerlijke gevoel van “Och zie hoeveel geld ik nog over heb. Daar kan ik zelfs nog een nieuw spel van kopen.” Join the club.

Houdt u van een stevige barbecue met alles erop en eraan? Kunt u intens genieten van de geur van verbrande houtskool vermengd met heerlijk verdovende kruidenaroma’s? En dat dan nog het liefst terwijl u “De Kathedraal’ aan het spelen bent? Say no more.

Droomt u ervan een zodanig spectaculaire en ongeziene spelprestatie te leveren zodat u kunt bejubeld worden in deze blog? Be my guest.

Kan het u eigenlijk niet schelen waar u die dag naartoe gaat, als het maar niet naar uw schoonouders is? Our lips are sealed.

U komt of komt niet, maar weet dat u als u dit mist hetzelfde gevoel zult hebben als onlangs toen u in de Mexx een mooi ensemble niet kocht, achteraf spijt had en alsnog terugkeerde maar vaststelde dat uw maat er ondertussen uit was en in geen enkele andere Mexx-winkel meer te krijgen. Dat gevoel ongeveer. In het kwadraat.

Daarom, voor alle zekerheid, nog even de coördinaten:

Spellendag De Speeldoos Aarschot

24 juni 2007

Feestzaal Ter Klasse
Tieltse Baan 74 – Bergvijver, te 3200 Aarschot
vanaf 13.00u tot de late avond

Vanaf 19:00 geweldige barbecue: voor slechts 12€ per persoon (7€ voor kinderen) schuif je mee aan tafel.
Voorinschrijven voor de barbecue is wel gewenst (lees verplicht) en kan door een mail te sturen naar
speeldoos@scarlet.be met vermelding van naam en aantal personen en/of kinderen.

Programmeer het nu al in uw gps-systeem. En kom achteraf niet klagen dat u het niet wist. U bent gewaarschuwd. Een jaar nagelbijtend moeten wachten is lang. Heel lang.

Dominique

 

 

 

 

 

 

2 gedachtes over “U wordt ergens verwacht!

  1. Hallo,
    Je hebt een mooie site en een leuke hobby ,nog veel plezier ermee ,
    Mijn hobby is wielrennen.

    Daaaaag!!

    Like

Reacties zijn gesloten.