De’ De Tafel Plakt!’ Awards 2015: deel 7

Attentie van het jaar

HET PAPIEREN ZAKDOEKJE – MET BEDRIJFSLOGO – VAN VICTORY POINT GAMES

Dit doekje dient niet om uw tranen mee op te vangen wanneer u zich realiseert dat de doos die u zonet hebt geopend een miskoop is – dat zijn de spellen van Victory Point Games hoegenaamd niet, herinner u mijn bespreking van Healthy Heart Hospital – maar wel om de brandresten van de lasersnijder op de fiches weg te vegen. Of die op uw vingertjes na het uitponsen.

Wilt u eraan geraken moet u zichzelf dus verwennen met een spel van Victory Point Games. Ik raadde u het eerder genoemde Healthy Heart Hospital al aan, maar kijk ook reikhalzend uit naar Dawn of the Zeds (Third edition) en Nemo’s War (Second edition, nu nog op Kickstarter), toppers die in de loop van 2016 zullen verschijnen.

Met papieren zakdoekje.

Dominique