De ‘De Tafel Plakt!’ Awards 2015

Medespeler,

Naar goede jaarlijkse gewoonte wil ik u attent maken op de jaarlijkse uitreiking van de ‘De Tafel Plakt!’ Awards.

Reken niet, een occasionele uitzondering daargelaten, op de klassieke winnaars die u in de meeste andere eindejaarslijstjes terugvindt. Neen, de winnaars van de ‘De Tafel Plakt!’ Awards liggen meestal niet voor de hand. De prijscategorieën trouwens ook niet.

Wilt u weten welk spel de ‘Ik kan echt niet geloven wat ik hier zonet aan tafel hebt gezegd’ award binnenhaalt? De op zichzelf staande uitbreiding die beter is dan het origineel van het jaar? Welk spel het ‘kerkhof van het jaar’ herbergt? In welk doosje u de ‘mindfuck van het jaar’ terugvindt? En in welke doos de ‘attentie van het jaar’? Of welke kaartendeck het ‘zonnetje van het jaar’ huisvest? Of de ‘kaartendeck van het jaar’ tout court? En dan heb ik het nog niet gehad over de ‘er is nog hoop voor ondergetekende van het jaar’, een award die ik sommigen onder u ook van harte toewens. 

Ik garandeer u nu al enkele verrassende ontdekkingen.

De Gouden Plakken worden uitgereikt vanaf 1 januari, dagelijks tot de 31ste. Vanaf 1 februari gaan we weer gewoon over tot de orde van de dag.

In afwachting wens ik u een voorspoedig, gezond en spellenrijk 2016!

Dominique

 

Een gedachte over “De ‘De Tafel Plakt!’ Awards 2015

  1. Zoals elk jaar kijk ik er al naar uit. Elke avond die nieuwe award ontdekken. Laat ze maar komen.

    Like

Reacties zijn gesloten.