Ja hoor!

Medespeler,

Voortgaand op het grote aantal ongeruste mails die ik de laatste dagen heb ontvangen maken velen onder u zich zorgen over het uitblijven van de ‘De Tafel Plakt! Spiel 2015 Koopwijzer’, en of die er überhaupt nog wel komt.

Dat hoeft niet.

Want het antwoord op die vraag is: ‘Ja hoor, hij komt eraan.’

En hij zal hier verschijnen op zondag 4 oktober.

Terwijl u aan het mailen was hield ondergetekende zich immers onledig met het spreekwoordelijk scheiden van kaf en koren, een zware taak die zich niet zelden tot in de vroege uurtjes bleek uit te rekken. Gelukkig hield het scheidingsproces ook in dat ik al enkele spellen die u op Spiel 2015 zult aantreffen heb kunnen spelen. En tot mijn grote vreugde zag ik dat het goed was.

Aanstaande zondag afstemmen op dit kanaal dus. Het kompas waarmee u de woelige en verraderlijke wateren van Spiel zonder kleerscheuren door kunt komen ligt dan voor u klaar.

Dominique

 

2 gedachtes over “Ja hoor!

Reacties zijn gesloten.