Oogappels en Varisia: een dodelijke combinatie

Medespeler,

Zoals u ongetwijfeld hebt opgemerkt is de motor van de Spiel 2013 voorbeschouwing even gestokt.

Dat heeft deels te maken met een overijverige oogappel van mij die in een onbedwingbare poetsdrang met een Miele stofzuiger, afgesteld op maximale zuigkracht, mijn toetsenbord te lijf is gegaan. Daarbij werden ongewild enkele toetsenbordcombinaties ingedrukt – u wilt ze echt niet kennen – die de operationele afdeling van deze blog aanzienlijk hebben aangetast.

Dit probleem is ondertussen opgelost.

Deels, zo las u enkele regels hoger.

Inderdaad. Ik moet toegeven dat het stokken ook mee werd veroorzaakt door mijn kennismaking met ‘Pathfinder Adventure Card Game: Rise of the Runelords – Base Set’. Deze kennismaking heeft ervoor gezorgd dat ik de laatste dagen meer tijd heb doorgebracht in het fictieve Varisia dan in de echte wereld.

Het ligt dus allemaal niet aan mij, ik had te kampen met pure overmacht.

Ik reken op uw begrip.

Vanaf woensdag 11 september – zoek vooral niets achter de datum – neem ik de draad weer op. Dan ga ik door tot vlak voor Spiel, afrondend met de ‘De Tafel Plakt! Koopwijzer’.

U hebt trouwens zonet mijn eerste koopadvies gelezen.

Tot woensdag.

Dominique